Nya leksaker till hunden

Hundleksaker – mjukisdjur

Min hund är tokig i hundleksaker, han leker så fort han får chansen, så fort han ser nånting som ser ut som en leksak så leker han med det, till och med min dotters leksaker.

Min hund är tokig i hundleksaker, han leker så fort han får chansen, så fort han ser nånting som ser ut som en leksak så leker han med det, till och med min dotters leksaker.
Handla leksaker till hunden online
Jag brukar köpa hem en ny leksak då och då till honom och då blir han som ett barn på julafton och blir nästintill hysterisk av lycka. Jag och min man kom då på att vi skulle köpa hem en stor säck med olika saker till vår hund på julafton som han kan leka med. Det är ju trots allt sant det som jag läste på en hundsida häromdagen ”en upptagen hund är en glad hund” och så är det verkligen för vår älskade hund. Vi kunde knappt bärga oss, vi la inte så mycket fokus på vad vi skulle köpa för utan vi bestämde oss för att bara klicka hem en massa olika.
Roliga hundleksaker via Google
Det är ju mitt i pandemin så att åka in och köpa i en fysisk hundbutik kändes inte aktuellt så vi beställde via internet. Men vart vi skulle beställa ifrån var lite svårare att komma på. Vi bara sökte på ”hundleksaker” och då kom en sida upp i flödet som heter CSiGORA så då gick vi in och kollade runt lite och där fanns massor med roliga hundleksaker.
Enkelt och smidigt att beställa via internet
Vi la till de vi gillade i varukrogen och beställde direkt i deras kassa som hanteras av Klarna. Enkelt och smidigt. Nu var det bara att vänta tills de äntligen kom hem till oss. Väl uthämtade på posten öppnade vi alla från sina kartonger och la i dem i säcken och väntade tills julafton (och tomten) knackade på dörren. När vi sen skulle ge vovve sina julklappar så la vi påsen framför honom så att han själv kunde dra ut hundleksakerna, det gjorde han verkligen. Han kröp in i påsen och lekte hysteriskt med sina nya leksaker. Han drog ut dem och visste inte vilken han skulle börja leka med. Det var en minst sagt lyckad julafton.