Håll dig varm på campingsemestern

Ta med varma kläder när du ska campa

Jag och min familj åkte iväg på campingutflykt en helg 3 veckor sedan och först ville jag inte riktigt hänga med. Det är blött och kallt eller varmt och svettigt när man gör sånna saker men efter lite övertalning så bestämde jag mig för att ändå hänga med.

Packa med rätt kläder för camping

Men jag ville vara förberedd, jag ville ha med kläder för både regn och solsken så jag packade med regnkläder och även shorts och t-shirts. Det regnar periodvis här så det gäller att alltid vara redo för en regnskur. När vi åkte en bra bit till campingplatsen så var det tack och lov solsken, det var otroligt varmt och skönt. Dock blåste det en aning kallt men det gjorde ingenting, jag tog på mig en kofta och sen var det bra.

Det som var mindre bra var att det sedan började ösregna några timmar senare. Det var ju typiskt. Vi bestämde oss för att gå iväg till en restaurang, vi kunde ju inte direkt sitta i tältet och chilla. Vi hade det mysigt och vi åt jättegod mat och sedan gick vi till en mysig krog som fanns i närheten, där satte vi oss och tog en öl. Efter några timmar till så bestämde vi oss för att gå tillbaka till campingen, det var kallt ute, det var inte riktigt den sommarvärmen än på kvällarna så vi fick nog ha på oss lite varmt i sovsäcken, vi tänkte även på att vi bokade alldeles för tidigt, vi visste ju om att sommaren var lite sen i år och att campa nu 3 veckor senare hade varit perfekt, men sånt är livet.

Varma och sköna raggsockor räddade mig

Vi gjorde det bästa av situationen i alla fall och jag hade tur som hade med mina riktigt sköna raggsockor, utan dem vet jag inte om jag hade kunnat sova, dem är otroligt bra för att hålla fukt borta och hålla fötterna varma förstås. Jag sov som en stock den natten tack vare dem. Jag kommer även ta med dem alla andra gånger vi campar, även fast det är mitt i sommaren. För man vet aldrig, det brukar vara kallt om nätterna i tält även om det varit väldigt varmt på dagen.